Tökéletes csapat és tökéletes munka

A vállalatnál, ahol dolgozom, minden évben megrendezésre kerül egy héten keresztül egy nyitott nap formájában egy nagy, nemzetközinek mondható fesztivál, ahol a meglévő és a leendő partnerek, érdeklődők betekinthetnek a vállalat által kínált eszközök paramétereibe használat közben, vagyis nem csak kívülről csodálhatják meg a mezőgazdaságban leggyakrabban használt különféle termékeinket, hanem akár ki is próbálhatják azt. Miért nagy feladat ez nekünk? Mert meg kell szervezni egy külön helyszínen az eseményt úgy, hogy közben azért még az értékesítés se álljon le és mindenki egy kellemes nap emlékeként gondolhasson a nyitott napra, amelyen ellátogat hozzánk.

Az évek során folyamatosan fejlesztettünk ezen a rendezvényen. Először csak úgy indult az ötlet, hogy legyen egy nap, amikor kijöhetnek egy kijelölt területre és kipróbálhatják a jobbnál jobb, modernebb gépeinket, ma pedig már ott tart a rendezvény színvonala, hogy bejelentkezéses rendszer kell működtetni, hogy elkerüljük a hatalmas turnusokat, mindenkivel tudjunk kellőképp foglalkozni. Egy héten keresztül szinte kiköltözünk egy közeli mezőgazdasági területre és csodáljuk, ahogy szinte, mint egy kiállításon jól érzik magukat az emberek. Sátorral, kanapéval, hideg üdítővel, természetesen az eszközök aktív kipróbálásának öröme mellett.

Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy minden résztvevőnk számára készíttetünk valamilyen hímzett terméket, a logóval és egy kis aranyos felirattal, amit magukkal vihetnek emlékbe a hozzánk látogatók. Ezeket az egyedi termékeket a https://himezd.hu/ csapata segített számunkra gyönyörűen megvalósítani, hiszen közel ezer termék legyártása nem kis feladat, de hála a jó gének ez a csapat mindenben segítségünkre volt. Nagyon féltem tőle, hogy sokkal több feladatot fog ez a nyakunkba akasztani, de így, hogy ennyire könnyen, gyorsan és profin megoldotta a hímezd.hu, már biztos vagyok benne, hogy ez is szokássá válik, és minden évben kedveskedünk majd valamilen apró meglepetéssel a hozzánk látogatóknak.

Szólj hozzá!