A kisfiam egyedi pulóvere

A gyerekek, mint tudjuk számtalanszor makacsul ellenállnak dolgoknak. Nem tudom, hogy ezt tőlünk lesik-e el, vagy épp a genetika felelős érte, netalántán így változnak az idők, de a kisfiam valami egészen egyszerűen a tökéletesre emelte a pulóver viselés ellenállásának technikáját. Nem akarja felvenni. Sohasem. Persze, az ember okosabb náluk, és jobban jár a szülő, ha nem erővel, hanem furfanggal és leleményességgel, okosan próbálja megoldani ezeket a helyzeteket, még akkor is, ha ez sokszor rengeteg energiába és türelembe kerül. De legalább célt ér. Nekem ugyanis az erőszakkal történő meggyőzés, a beszélgetés, a pozitív példa, a motiváció minden más területen tökéletesen működik, de a pulcsi egészen egyszerűen nagy ellenség számra. Pontosabban volt, mert hála a jó égnek sikerült kitalálnom hogyan vehetném rá arra, hogy mégiscsak vegye fel hideg, hűvös időben a kardigánját.

Van nekünk ugyanis kedvenc mesénk. Nem egy, hanem több, de egy kifejezetten kellemes és számomra is szeretett mese nagy kedvenc, amiben számos olyan kis kedves figura van, ami szépen nyomtatható, de még akár hímezhető is. Éppen ezért, az ajandekozd.hu csapatával karöltve, sikerült a gyermekem számára olyan egyedi pulóver legyártása, amit hihetetlen módon felvesz. Mi több, örömmel hord. Ma már ott tartunk, hogy annyira jól sikerült ez a kis csel, hogy minden körülmények között, még harminc fokban is, bárhova pulóverben szeretne jönni. Persze csak abban, ami egyedileg elkészített és a kis figurák vannak rajta. Biztosan nagyon jót fogunk majd nevetni ezen, ha harminc évesen meglátja, hogy bármelyik, még a legelegánsabb pulcsiján is kis mesefigurák vannak, mert máshogy nem veszi fel, mindenesetre most ott tartok, hogy egyedi póló és ing is szükségeltetik a kis mesefigurák motívumaival, mert máshogy bizony mindig csak a pulcsi van terítéken. Kicsit a saját csapdámba estem, de legalább már nincsen harc a pulóverért minden áldott hűvösebb reggelen.

Nem könnyű a gyereknevelés, és biztos vagyok benne, hogy még egy ideig látogatni fogom ezt a kis csapatot az egyedi pulóver és ing elkészítéséért, de abban is, hogy ezek a kis leleményes dolgok segítenek minket abban, hogy egyszer majd, ha ők is szülők lesznek emlékezzenek ezekre és ők is hasonlóképp álljanak a saját gyerekeikhez, ne pedig erővel és feszültséggel. Ezek az egyedi termékek pedig nagyon szépek, így bőven megéri őket megcsináltatni.

Szólj hozzá!