Hallottál már róla?

Te is sokat vezetsz? Nap, mint nap autóban ülsz, azzal mész be az irodába, vagy épp a munkád része, hogy egész nap taposod a pedálokat? Szinte azonnal tönkre mennek a cipőid? Legyen az elegáns vagy sportos, magas vagy lapos talpú, szinte pár hónap alatt elhasználódik a sarka és nézhetsz új lábbeli után? Elkeseredésedben már váltócipőt használsz minden nap, de az nagyon macerás és sok időt is elrabol tőled? Szeretnél erre valami megoldást, de akárhogy keresgélsz, nem igazán találsz rá sem hatékony védelmet nyújtó krémet, sem spray-t? Neked a heelgood termékére van szükséged!

Hiszen ez a modern cipősarok védő nem tesz mást, mint megóvja bármely cipődet attól, hogy a pedálok használata közben a szőnyeg kidörzsölje és tönkre tegye a sarok részét a lábbelidnek. Amennyire egyszerűen hangzik, annyira gyors és kényelmes a használata. Nem beszélve arról, hogy számtalan színben kapható, ami még illeszkedik is a cipődhöz, és modern, designos kialakítása segítségével vidám színt visz a mindennapjaidba.

Ha te is sokat vezetsz, és nincs se kedved, se időd, sem pedig pénzed arra, hogy két havonta új cipőt keresgélj a boltban, és egyáltalán, nehezen kapsz a lábadra kényelmes és még kellően elegáns vagy sportos cipőt, legyen az magas vagy lapos talpú, ki kell próbálnod ezt a kis terméket! Biztosan nem fogsz benne csalódni. Nekem már a férjem is használja, igaz titokban, mert úgy rendelt magának egyet, hogy ne tudjak róla, de hát ez mit sem számít, hiszen a cipőit megvédi és nem kell többé azon aggódni, hogy hogyan oldjuk meg a cipői védelmét vagy a pótlását. Imádom, biztosan te is azonnal bele fogsz szeretni! Ha nem hallottál még róla: heelgood.hu!

Szólj hozzá!