Használt sütőolaj: felelősségünk és megoldásunk

Sok háziasszonynak és házigazdának felmerült már a kérdés, hogy milyen mértékben károsítja környezetünket a sütés során felhasznált olaj. Bevallom, nem mindig álltam megfelelően a kérdéshez, de az utóbbi időben nem lehetett szemet hunyni a tények felett: a használt sütőolaj, amely a háztartásainkból és az intézményekből származik, komoly terhelést jelent környezetünk számára. Eddig sokféle próbálkozás született a probléma megoldására, azonban az emberiség csak most kezdi felismerni annak teljes súlyát.

Az újrahasznosítás, legyen az műanyag vagy papír, ma már sokaknak alapvető. De mi a helyzet a használt olajjal? Döntöttem: én nem csak a hulladékgyűjtéssel, de az olaj elhelyezésével kapcsolatban is változtatni akarok. És milyen örömmel fedeztem fel az eQka oldalát, ami tökéletes, profi megoldást kínál erre a problémára!

Arra biztatok mindenkit, hogy ne álljunk meg a hulladékgyűjtésnél: az eQka oldalon minden információt megtalálunk a használt sütőolaj felelős és környezettudatos kezeléséről. Csak így tehetünk azért, hogy gyerekeink, unokáink és az ő utódjaik is egészséges környezetben élhessenek. Nekem már nincs kérdésem: ide viszem a használt olajat, és bátorítok mindenkit, hogy tegyen így. Nem csak a bolygónk érdekében a legjobb döntés, hanem praktikus és egyszerű is!

Szólj hozzá!