Saját hibánkból lehet a legtöbbet tanulni

Nem telik el úgy nap, hogy legalább egyszer ne játsszak a telefonomon. Sose voltam nagy játékos, mindig volt valami tennivaló a ház körül, de amikor a munka után kis szabadidőm akadt szívesen ültem le egy-egy menetre. Viszont, amikor vesztettem, ami bevallom őszintén, elég sűrűn előfordult, olykor kicsit ingerültebben tettem le az asztalra a mobilom, vagy csak úgy ledobtam mérgemben. Persze utána rögtön megnéztem lett-e baja, de szerencsére tízből kilencszer megúszta. Azonban, mint ahogy minden esetben van egy első alkalom, sajnos itt is eljött, az utolsó dobásomnál sikerült összetörnöm az iPhone-om kijelzőjét.

Persze fogtam a fejem, pörögtek a gondolataim sorban, hogy ennyit nem ért, most már használhatatlan lesz, a javíttatás sokba fog kerülni, ráadásul hetekig nem lesz nálam a telefonom, és sok ehhez hasonló dolog fordult meg a fejemben. Rögtön nekiültem a laptopomon keresni egy szervizt, ahol, ha lehet, rögtön meg tudják oldani a problémámat, hiszen telefonom nélkülözhetetlen mind a munkám, mind a magánéletem során. Szerencsére meg is találtam az iSzerelés-t, és egyből el is látogattam hozzájuk. Ők kifejezetten Apple készülékek javításával foglalkoznak, így egy cseppet se aggódtam a telefonom miatt főleg, hogy látványszervizen keresztül én magam is végignézhettem az egész iPhone kijelzőcsere folyamatát. Persze jót mosolyogtak, amikor elmeséltem, hogyan is keletkezett a sérülés, de megnyugtattak, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen miatt törte össze kijelzőjét.

Miközben történt a csere, megmutatták az új kijelzőt, így megbizonyosodhattam arról, hogy azon kívül, hogy egy profi szakszerviz, még minőségi termékekkel is foglalkoznak. Örültem, hogy gyorsan, körülbelül harminc perc alatt kaptam kézhez a megjavított telefonomat. Ezen izgalmak után megígértem magamnak, hogy többet ilyet nem teszek a telefonommal, így bármikor kerül is oda a sor, hogy felhúzom magam, inkább elszámolok tízig, amivel nem csak pénzt spórolok meg, hanem a vele járó izgalmakat is.

Szólj hozzá!