Karácsony utáni első dolgaim egyike

Karácsony után mindig kicsit nehezebben indul újra az élet. Hozzászoktunk ahhoz, hogy otthon vagyunk a szeretteink körében. Ez után újra elmenni dolgozni, hát nem a legkellemesebb dolog. Most viszont még egy feladatom lesz a visszarázódás mellett.

Párom kapott egy új iphone-t és a régit el kellene adnom. Nézegettem a weben, hogy mennyi érhet, de nincs nekem arra időm, hogy ezzel foglalkozzak.  Keresgéltem a neten és találtam egy oldalt, akik használt iphone felvásárlás témakörében eléggé elől vannak a keresőben. Néztem, hogy ők vesznek meg telefonokat. Nah ez az, amire nekem szükségem van, gondoltam magamban, de addig már nem jutottam el, hogy elküldjem nekik, hogy mit akarok eladni. Inkább munka után berohanok hozzájuk, mert eléggé helyen vannak pesten.

Azt nem tudtam, hogy mit lehetne kérni a telefonért, mivel azt sem tudjuk, hogy minden rendben van e vele. Csak több mint 1.5 éve van használatban és nálunk minden oké volt vele. Így emiatt is kapóra jön az almabazár mert nem kell azon aggódnom, hogy a vevőnek gondja lesz vele és engem fog hívogatni. Az oldalt üzemeltetők ezzel foglalkoznak 10 éve.. csak tudni fogják mit kell megnézni.

Csak gyorsabb az, ha megnézik a telefont gondoltam magamban. De rögtön az első napomat túlórával kezdtem ezért inkább este elküldtem a weben azt, hogy mit adnék el és milyen állapotban van. Gondoltam majd válaszolnak. Legnagyobb meglepetésemre 30 percen belül kaptam egy elég korrekt ajánlatot a telefonra, így már nem megmutatni viszem be, hanem ott is fogom hagyni. Bár minden ennyire simán menne.

Szólj hozzá!