A legújabb csapatom

Én vállalkozóként azt a taktikát követem és követtem is mindig, hogy vagy saját, belső munkatársakkal, vagy pedig külső szakértő szolgáltatókkal igyekszek lefedni minden olyan feladatot vagy feladatkört, amire nincs megfelelő tudásom vagy pedig nincs elegendő időm vagy energiám. Persze természetesen ehhez elengedhetetlen, hogy ezek a szakértők tényleg maximálisan megbízhatók legyenek, akár külső, akár pedig belső tekintetben egyaránt. Hiszen felbecsülhetetlen gondokat és károkat okozhat, hogyha én megbízok a tevékenységük minőségében, de ők nem hozzák a tőlük elvárt teljesítményt. Mindemellett pedig hát természetesen az ellenőrzés sosem maradhat el.

A legutóbb például a céges flotta tekintetében léptek fel problémák, mert a telefonokat szervizelő cég nem igazán teljesített megfelelően, ezért egy-egy esetben már a kollégák nehéz helyzetbe is kerültek, mert a meghibásodott készülékek miatt nem hogy az ügyfelekkel nem tudtak megfelelően kommunikálni, de előfordult, hogy segítséget se tudtak kérni amikor szükség lett volna rá.A legutóbb például egy kijelző javítást nem tudtak professzionálisan megoldani. Kicserélték ugyan a kijelzőt de az használhatatlan volt és egy nap múlva már vándorolhatott is vissza hozzájuk a szervízbe. Persze hibás eszközök és véletlenek előfordulnak, de azt gondolom nem sorozatban, ezért új szervíz után nézem.

A Xiaomi kijelző javítás tekintetében egy-két ismerőstől kérdezősködve egyértelmű ajánlásokat kaptam, amiből én személy szerint a xiaomiszervizshop.hu csapatára lettem a legfigyelmesebb, ezért őket is kerestem fel, és meg kell mondjam, hogy nagyon jól tettem. Hihetetlen ügyesek és felkészültek szakmailag és sosem fordult még elő, hogy bármilyen hibás alkatrészt tettek volna a telefonokba, vagy nem megfelelően javították volna meg. Hihetetlen gyorsan dolgoznak, megbízhatóan és nagyon jó áron. Nekem pedig nem kell több. Biztosan hosszú távon is együtt fogunk dolgozni.

Szólj hozzá!