Vegyszermentes gazdálkodás és minőségi termékek

Két évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy visszavezetem az életbe a vegyszermentes gazdálkodást, amely régen nagy népszerűségnek örvendett a helyi vidéki régióban. Célom az volt, hogy a lakosságot magas minőségű és vegyszermentes zöldségekkel és gyümölcsökkel lássam el. Tudtam, hogy ez nem lesz könnyű feladat, hiszen már a földterületek megszerzése is kihívást jelent. Azonban családom körében találtam néhány területet, amelyeket össze tudtam kapcsolni, és így egy tökéletes méretű földterületet hoztam létre.

A következő kihívást a munkaerő jelentette, mivel kevés segítségem volt, és ahogy nőtt a termelés, a munkaerőhiány problémája is egyre inkább felmerült. Ennek megoldására gépeket és berendezéseket használtam, ahogyan mások is tették.

Azonban szükségem volt egy megbízható és minőségi szolgáltatóra a mezőgazdasági gépek beszerzéséhez. Egy traktorra és ekegépre volt szükségem, amelyek segítették a vállalkozásom működését. Azonban hamar rájöttem, hogy ez a beszerzésben segítő partner nem fog megfelelni a vállalkozásom jövőbeli igényeinek, mivel késedelmes volt a beszerzéssel és az adatszolgáltatással kapcsolatban. Ezért beláttam, hogy egy pályázati folyamatban nem fog megfelelő partner lenni számomra.

Folytattam a keresést, és örülök, hogy nem adtam fel, mert megtaláltam a tökéletes partnert az Umwelt személyében. Az Umwelt segítségével sikeresen indultunk nagyobb pályázatokon, és most a harmadik évben sikerült egy altalajlazító gépet beszereznünk egy sikeres pályázat révén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy nemcsak a folyamatos termelésre és minőségi termékekre összpontosítsunk, hanem a föld minőségének megőrzésére és termékenységének megtartására is. Ez a jövőben kulcsfontosságú tényező és feladat a mezőgazdasági világban.

Nagyon büszke vagyok a cégem sikerrel zárult küldetésére, és hálás vagyok az Umwelt csapatának a megbízható és profi szolgáltatásért. Az Umwelt támogatása és segítsége nélkül nem értük volna el ezeket a sikereket.

Szólj hozzá!