A főnököm újabb kérése

Én nem igazán tudom, hogy az emberről a munkahelyeken hány bőrt szokás lenyúzni, de azt elmondhatom, hogy én egyszerre vagyok cukrászmester, közgazdász, pénzügyes és néha jogász is a főnököm számára. Persze nincs ez ellen kifogásom, hiszen iszonyatosan jó érzés, amikor valamit sikerül gyorsan és hatékonyan megoldani, azonban el kell mondjam, hogy a stressz szint növekedését viszont egyre rosszabbul viselem, és bizony abból is akad bőven, amikor olyan feladatot kell profi módon megoldani, amihez semmi tudásom vagy tapasztalatom nincsen. Én egy kis családi étteremben dolgozok és persze örülök nagyon, hogy itt lehetek, mert nagyon jó a légkör és barátként tekintünk egymásra tényleg, azonban amikor a cég, a család és a dolgozók megélhetése múlik azon, hogy jó döntést hozunk-e, hogy én jól választok-e, vagy jól gondolkodom-e a jövőt illetően, akkor azt gondolom hogy joggal érzem túl soknak a terhet.

A legutóbb például a kovid időszak alatt mi is rátértünk az egyetlenegy lehetőségre, ami maradt, hogy vállalunk kiszállítást is, így lehetetett rendelni, amihez persze kellett egy weboldal is. Amikor mi felkerestük az egyik üzleti partner által javasolt webes céget, akkor még fogalmunk sem volt róla, hogy olyannyira jó helyen járunk, hogy nem csak a gyönyörű weboldal lesz a közös munka eredménye, hanem bizony az is, hogy a mi oldalunk erősebb lesz a többi versenytárséval szemben. Hiszen azt mondhatjuk el, hogy aki nem zárta be az étterme kapuját, az kialakított egy oldalt, és biztosította a rendelést. Egyébként pillanatok alatt tűntek el az éttermek a föld felszínéről.

Nekünk viszont adtak egy tökéletes javaslatot, ami akkor még csak egy bosszantó többlet munkának bizonyult, hiszen nem gondoltuk volna, hogy ekkora értelme és eredménye lesz. Nem mondhatom, hogy könnyű volt az ételfotózás budapest területén történő megoldására megtalálni a Fotoda csapatát, azt azonban elmondhatom, hogy a legjobbakat találtuk meg. A képeik magáért beszélnek, és nekünk is nagyon sokat segítettek, hogy egy konkurens versenytárs mellett vagy helyett az emberek minket válasszanak. Egy szó mint száz, a főnököm legújabb kérése jó eredménnyel zárult és remélem, hogy így egy jó darabig nem lesz ilyen stresszes helyzetben részem.

Szólj hozzá!