A legújabb fejlesztésem

Világ életemben nagyon szerettem a szép és csillogó, elegáns és egyedi ékszereket. Már gyerekként nagyon meg tudtak fogni a szebbnél szebb ékszerkompozíciók. Imádtam például nagymamám arany nyakláncát, amit később meg is örököltem, de nagyon szerettem a nagynéném ezüst összeállítását is. Nem mérvadó tehát az anyag, számomra a formavilág és az egyediség, illetve valami megfoghatatlan érzékiségnek a tükrözése ami mindig magával ragad ha egy-egy tökéletes ékszerről van szó.

Ma már teljesen máshogy viszonyulok ehhez a témához, mert még gyerekként teljesen laikusan, az ösztöneim és az érzéseim vezéreltek, ma már a szaktudás és a szakértelem a fő mozgatórugóm. Nem kérdés ugyanis, hogy ékszerkészítő lettem, és fő célom, hogy pont ugyanolyan különleges, egyedi kisugárzással rendelkező, mindemellett gyönyörű ékszereket készítsek, mint annakidején a nagymamám és nagynéném szépségét kísérték az évek során. Én azt gondolom, hogy minden ilyen szakembert és termékpalettát az tükröz vissza, hogy milyen a vásárlóközönség és annak visszajelzése. Én pedig eszerint az elmúlt években folyamatosan fejlődtem. Ezért döntöttem úgy, hogy szeretném az online értékesítést is megkezdeni a termékeimmel.

Ez a világ számomra teljesen ismeretlen volt, és bizony sok energia és idő, tervezgetés is kellett ahhoz, hogy valóban olyan oldalt lássak viszont a világhálón amire mindig is vágytam, és büszke legyek rá, de elmondhatom, hogy teljesen tökéletesen sikerült. Persze itt nem a design és az egyéb elemeken van a hangsúly, hanem az ékszerfotózás eredményeképp megszületett gyönyörűbbnél gyönyörűbb fotókról, de azért az összkép így a legtökéletesebb. Szerencsém van, mert ez a legújabb fejlesztés biztosan nem sikerült volna ennyire tökéletesen, ha nem találom meg a megfelelő segítőket és szakembereket hozzá. Az élet azonban kegyes volt, mert például a képeket az ékszerekről a fotoda csapata nem csak hogy gyorsan és tökéletesen, de nagyon jó hangulatban és igazán jó élményekkel gazdagodva tudták megvalósítani. Biztos vagyok benne, hogy velük egy nagyon hosszútávú közös munka kezdődött meg, ami remélhetően még hosszú hosszú éveken át ível majd.

Szólj hozzá!