Ha nem csak szép képeket szeretnél

Egy esküvő nem csak a nagy napon jár a pár számára feszültséggel és izgulással, hanem bizony már a megelőző időszak is, amikor megkezdik a szervezést, elkezdik a megfelelő szolgáltatók felkutatását, árajánlatokat kérnek, tárgyalnak, ki kell alakítani a megfelelő napi tervet, nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen unalmas a nap, de ne is legyen túl zsúfolt, hiszen akkor rohanás lesz az egész, egyszóval hihetetlen sok feladat és döntési helyzet előtt áll a pár mindig. Az egyik talán legnehezebb feladat mindig az esküvői fotózás kérdésköre. A megfelelő fotós kiválasztása nagy teher, hiszen mindenki szeretne olyan képeket az esküvőjéről, amit majd ha tíz-húsz év múlva elővesz, vagy akár az esküvőt követő hónapan végig lapoz, akkor újra átélheti élete legboldogabb napját.

Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a fotós ne csak szakmailag legyen tökéletesen képzett és felkészült, hanem egyrészt megfelelő eszközállománnyal rendelkezzen, megfelelő tudást birtokoljon a szakmailag tökéletes képek elkészítéséhez, és nem mellesleg, ami véleményem szerint legalább ennyire fontos, hogy jól érezzük magunkat a társaságában és lelkiismeretes munkájával tényleg minden fontos pillanatot meg tudjon örökíteni, magyarán közösen velünk együtt tudjon élni az eseményekben.

Nekünk nagyon sokat kellett keresgélni hogy egy ilyen embert találjunk, ezért szeretnék most egy tökéletes ajánlást tenni bárki számára, aki az esküvőjét készül szervezni és fotósra van szüksége. A szikyfoto munkájában biztosan senki sem fog csalódni. Tökéletes és gyönyörű képeket kaptunk ugyanis, minden fontos és szép pillanattal, sokkal több képpel mint ami a szerződésben van, és egy hihetetlen jó élménnyel, hiszen az elejétől a végéig nagyon élveztük még a külön fotózást is. Ha valaki nem csak szép képeket, de fantasztikus élményt is szeretne az esküvője fotózásáról, akkor mindenképpen válassza Peti munkáját. Biztos, hogy nem fogja csalódás érni.

Szólj hozzá!