Autós telefontartó kérdés

Autós telefontartót keresel, de nem tudod, hogy mit válassz? Manapság sok jó és kevésbé jó megoldással találkozhatsz a weben, ami teljesen érhető, hogy elbizonytalaníthatja az adott esetben az embert. De némi ötleteléssel eégszen könnyen ki lehet találni, hogy milyen rendeljünk meg az autónkba.

Autós telefontartó kérdés: mit válassz, ha szeretnél egy biztonságos modellt?

Napjainkban az új okostelefonok minden téren életünk részévé válltak, így autós utaink során is fontos kellékként szolgálnak bennünket, miközben mutatják az utat. Ebből adódó probléma, hogy meg kell oldanunk a vezetés közbeni biztonságos használatukat. Mindt úgy, hogy akár navigációként, akár beszélgetéseinkre is kényelmesek lehessenek. Ha vezetés közben kézből használjuk a telefonunkat az nem csak balesetveszélyes, hanem drága is lehet, ha a rend éber őrei kiszúrják.

Tehát ezt a kérdést célszerű mielőbb megoldanunk. Ez pedig nem a legegyszerűbb dolog, hiszen ma már igen nagy a válaszékból kereshetjük ki az új autós telefontartó alkamatosságunkat. A legtöbb ilyen tartó univerzális, azaz használhatjuk a kisebb érintőképernyős telefonoktól a nagyobb phabletekig.

Tehát a kérdés csupán az, hogy nekünk hol lenne a kényelmes és mire fogjuk használni pontosan. Ha például csak telefonálásra kell egy tartó, melyben van a telefon, akkor célszerű a szellőzőrácsos megoldást választani, hiszen akkor mindig kezünk ügyében lesz a telefon. Ha viszont navigálásra is használjuk a mobilt, akkor jobb megoldás lehet egy olyan tartó, amiben kényelmesen lehet szem előtt a telefon. Mindezt úgy, hogy nem zavar minket semmilyen szempontból sem a vezetésben. Ehhez persze át kell gondolni az autónk belső teréhez viszonyítva, hogy hol lenne a legalkalmasabb tartani a mobilunkat utazás közben. Ebben a formában választhatunk CD nyílásra tehető tartót, szellőzőrácsra tehetőt és szélvédőre helyezhetőt is.

 

 

Szólj hozzá!